17 Kasım 2013 Pazar

Kangertech T2 (Ukecig)


Kanger'in eski ama güncel bir modeli. Özellikle alt bobinli sistemlerle şu sıralar atomizer piyasasında ciddi bir yer ve pazar payı edinen Kanger'in ender görülen üst bobin sistemlerinden biri T2 modeli.
Kanger T2 üst ve tek bobin ısıtmalı bir tanklı atomizer çeşidi.


Test ettiğim cihaz Kanger'in Ukecig için ürettiği model. Atomizer başlığı ölçtüğüm/pratik ohm değeri 2.4 Ohm.


Tankının azami likit ölçeği 2.4 ml'i gösteriyor. Muadil atomizerlerde bu değer genel olarak 1.6 ml. Bu durumun bir avantaj olduğu kesin.


Atomizer başlığı değişebiliyor. Tank ve taban bütünleşik. 3 parçadan oluşuyor: 1-Ağızlık 2-Atomizer başlığı 3-Tank+Taban kısmı

Tank üstten görünüm
Ego tip uyumlu dişli

Taban Ego tip bağlantıya sahip. Taban halkasında ayrıca 2 adet hava deliği bulunuyor.


Atomizer başlığında çift silika kullanılmış. Ancak bir tanesine tel sarımı yapılmış, diğeri tel sarımı olmaksızın tel sarımı yapılanın üstüne yerleştirilmiş. Bununla likit tutma yeteneğinin artırılması öngörülmüş diye düşünüyorum.


Sıvı dolumu üstten yapılıyor,



Sonuç,

Yoğun kullanımda T2'nin mucize olduğunu söylememi gerektiren bir his duymadım. Ancak vasat üstü bir cihaz olduğu kesin. Diğer üst bobin ısıtma, tank sistemlerin tüm avantajları ve handikapları bu cihazda da mevcut. Ancak en azında kullanıcısının hemen çöpe atmasına sebebiyet vermeyecek bir inşa yapısına sahip. Sıvı beslemesi kesilmediği sürece yanık tadı almadım. Kesinlikle üst veya alt kısımda sızıntıyla karşılaşmadım. Buhar yoğunluğu, aroma hissi hep vasatın üzerindeydi. Ekstra bir çaba göstererek edinilmesine gerek olmayan ancak karşılaşılması halinde özellikle clearomizer sistemleri sevenler için denenmeye değer bir cihaz


1 yorum:

Ömer T. dedi ki...

Bana sorulursa bu puan tablosu sınıfında inceleme yapılmış tüm ürünleri içermeli ki okuyucu ne nedir kaba taslak bir fikir edinsin.

Tabii bu tabloyu daha işlevsel hâle sokacaktır.