11 Mayıs 2014 Pazar

Nebel Mod




Özel sebepler nedeniyle incelemesi geciken ancak satışı devam eden, dolayısıyla gündemde olan bir mod Nebel Mod.



Nebel, teleskobik bir mod, bu nedenle 18350, 18490,18500 ve 18650 Li-İon pillerle kullanılabiliyor.Önerim her zamanki gibi IMR pil kullanmanız.Ancak özellikle 18650 pille kullanacaksanız Panasonic, Sanyo, Samsung gibi iç malzemesi IMR olmayan pilleri de(ICR vs) rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Nebel mod paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş. Ancak özellikle klon ürünleri bilenler paslanmaz çelikten paslanmaz çeliğe fark olduğunu bilirler.Bu nedenle Nebel modun malzeme kalitesi mükemmele yakın diyebilirim. Uyandırdığı kalite hissi bunun en önemli kanıtı.


Nebel mod 510 uyumlu bağlantı yuvasına sahip. Tabii ki 510-Ego dönüştürücü ile modu Ego tip bağlantı ucuna sahip atomizerlerle kullanmak mümkün.


Nebel modda bağlantı vidası ayarlanabilir şekilde oluşturulmuş. Farklı pil uzunluklarına göre vidayı ayarlayabiliyorsunuz.


Nebel mod üst kapak ve bağlantı vidasının bir başka görüntüsü.




Nebel Mod teleskobik bir mod. İç içe geçmiş tüplerin mükemmel uyumu ve pil tipine göre ayarlanma aşaması zahmetsiz.



Nebel modun asıl risk aldığı kısım alt kapak. Alt kapak dizaynı, gövdede kullanılan görselin burada da kullanılması güzel ayrıntılar.


İşte risk budur.Bir çok modda gördüğümüz çevirmeli kilitleme yerine, tek bir hareketle sağa veya sola doğru alt kapağın kaydırılması cihazı kilitliyor veya açıyor. Risk diyorum çünkü bu mekanizmanın sağlıklı çalışması üretici açısından bir risk. Bunun yerine çevirmeli bir kilit mekanizmasıyla yetinilebilirdi. Yetinmemiş ve alınlarının akıyla çıkmışlar.


Alt kapağın üstten görünümü.


Alt kapağı oluşturan parçalar.



Nebel Modun Taifun ve Magoo atomizerlerle görünümü. Bu fotoğraflarda özellikle Nebel modun malzeme kalitesine dikkat etmenizi istiyorum.

Nebel Volt Drop

Sihirli Buhar Cihaz Rating Nebel Puanı

Sonuç olarak, Nebel Mod mekanik mod kullanma kararı alan herkesin tercih listesine rahatlıkla girebileceği bir mod. Özellikle volt drop testlerinde güç ve tutarlılık konusunda neredeyse rakip tanımadığını ise birebir gördüm. Çok daha iyileri var mıdır? Mutlaka vardır, ancak benim cihaz kullanım geçmişim ve tecrübelerime göre malzeme kalitesi, gücü, tutarlılığı ile dikkat çekici bir moddur. Geliştirilir mi, bence geliştirilmesi gerekir. Ancak şu an için üretici kullanıcıların ilk versiyonunun keyfini çıkarmasına müsaade etmeli diye düşünüyorum.





Hiç yorum yok: